Spinazie en zijn pittige vrienden!
4
Was de spinazie. Snijd het groen van de radijs en snijd in plakken na wassen. Was de lente-ui, snijd diagonaal in ringetjes en de sjalots in plakken. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette en kruid dit pittig. Snijd Leerdammer Lightlife in plakken of dunne stroken en bestrooi de boterham er mee. Laat dit kort bakken onder de gril tot de kaas is gesmolten. Snijd de boterhammen tot croûtons. Serveer de salade op borden of een grote schotel en besprenkel deze met de croûtons en de dressing.
150g verse jonge spinazie
2 bossen radijs
2 bossen lente uitjes
4 sjalots; Voor de dressing: 2-3 eetlepels limoensap
4 eetlepels koolzaadolie
1 theelepel niet te hete mosterd
1 theelepel zoete mosterd
zoud
chili; Voor de croûtons: 8 plakken Leerdammer Lightlife
8 boterhammen
Boodschappenlijstje per e-mail verzenden