Vandaag

Veranderen wij het alledaagse in iets bijzonders

Vandaag

Doorbreken wij de sleur een beetje

Geniet van onze recepten
Vandaag

Genieten wij extra van het leven

Geniet van onze producten
Vandaag

Zeggen we wat we bedoelen zonder te aarzelen

VANDAAG #GENIET ERVAN
#GENIET ERVAN MET EEN TWIST

translation missing: nl_BE.recipes.twist_copy

Geef een draai aan het recept!
Vorige
Volgende

Huidige Acties

Op dit moment zijn er geen acties. Controleert u het alstublieft binnenkort weer.

Producten

Leerdammer® producten zijn in de volgende soorten en formaten verkrijgbaar:

Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Leerdammer® heeft alles te maken met genot en eenvoud. Een heerlijk product, gemaakt door nuchtere mensen. Wij houden ervan om u te laten genieten. Daarbij nemen wij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Het is dus vanzelfsprekend dat onze maatschappelijke verantwoordelijkheid geen programma is, maar een levensstijl. Als u die gedachte hierachter bekijkt, zijn we zeker dat u hier mee in stemt...

Onze kaas

Onze kaas

Toen LEERDAMMER® werd ontwikkeld, kon deze niet worden toegewezen onder een reeds bestaande kaas zoals Goudse of Emmentaler kaas. De speciale smaak en grote gaten waren zó uniek dat deze een nieuwe kaassoort hebben gevormd: LEERDAMMER®. Tot op de dag van vandaag is LEERDAMMER®, met zijn karakteristieke smaak en hoge kwaliteit, een onovertroffen Original.

Onze kaas
Onze herkomst

Onze herkomst

1974, het jaar waarin LEERDAMMER ® is ontstaan. Maar eigenlijk begint het verhaal al veel eerder. In 1914 kocht zakenman Cees Booterkooper een kleine zuivelfabriek in de stad Leerdam. Tegelijkertijd beheerde de retailer Bastiaan Baars een kleine kaas winkel in het nabije dorp. In 1970 kruisten hun wegen. Beiden waren op zoek naar een grotere variatie in kaas. Ze besloten om gezamenlijk een nieuwe kaas te ontwikkelen, die de milde smaak van Gouda en de grote gaten van Emmentaler kaas met elkaar zou combineren. Op die wijze groeide LEERDAMMER ®, die de naam te danken heeft aan de nabije stad Leerdam. Vandaag de dag is LEERDAMMER ® de meest populaire kaas in België en verkrijgbaar in verschillende variaties en smaken.

Onze herkomst
Pers & nieuws

Pers & nieuws

No articles currently published

Leerdammer, ik kan echt niet zonder!

Vandaag